Andreas Strand

Andreas Strand

This is my definition of a boombastic lifestyle!

"För det här är mitt liv, jag lever det som jag vill.
Jag tänker gå min egen väg, det var det jag föddes till."
//Mauro Scocco

Blogbyte!

LivetPosted by Andreas Strand Wed, January 12, 2011 11:18:36
Jag byter adress och plattform till min blog! Jag ska i och med ny-uppstarten försöka blogga ordentligt igen framöver. Kanske mindre kryptiskt och mer bilder. Den nya plattformen har fina lösningar. Följ med på denna adressen istället:


http://blog.caadis.se/


Välkomna dit!


Over and out from here.....

26/7 Tävlingsdags...

LivetPosted by Andreas Strand Mon, July 26, 2010 17:28:14
...men inte för mig! Det kommer inte bli några tävlingar alls för mig detta året. Men det gör inget, jag kommer att fotografera på två av dom minst. Närmast är det Icebug 24 i Hemavan, min favorittävling men på grund av flera anledningar blir det inget springande i 24 timmar. Den främsta är att jag inte kommit igång med träningen ordentligt. Fast å andra sidan är jag nu officiell fotograf åt tävlingen och kommer att jogga runt ute på fjället i 20 timmar säkerligen för att fota de tävlande. Kul ändå att få göra det man tycker om x 2. Kommer åka upp till Hemavan på tisdag kväll eller onsdag morgon. Skönt att få flera dagar i friheten.


Andra tävlingen är BAMM, eftersom jag har betalt mitt boende med min förra vinst: ett presentkort på 2500:- där. Så kan jag lika gärna åka upp och fotografera där, kanske ngn tidning vill ha en bild? Vem vet. Det är helgen runt den 21:a augusti.


4/7 Eternal sunshine of the spotless mind

LivetPosted by Andreas Strand Sun, July 04, 2010 01:20:57


How happy is the blameless Vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

10/6 Personlighetstest

LivetPosted by Andreas Strand Thu, June 10, 2010 00:05:54
Gjord ett litet test med 41 frågor och fick följande svar, inte illa:

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

8/6 Löpträning

LivetPosted by Andreas Strand Tue, June 08, 2010 21:28:14
Dammar av skorna utanför min lägenhet, gammal myrgrönska....


Förra veckan började jag min löpträning igen. Det kändes väl sådär i formen ;-) inte helt oväntat dock! Har man bara levt skönlivet i soliga landet kan man inte förvänta sig en superform. Sakta men säkert har jag nu hunnit ta ett par pass och det känns då liiiiiite bättre (marginellt). Jag tror jag iaf börjar hitta tillbaka till glädjen i löpningen åtminstone.

Idag har jag och min inneboende kompis Pilvinge varit ute och testat en tävlingsbana som han ska springa på torsdag: Salomon Trailrunning. 10 km stiglöpning och som ni kan se på bilden ovan eventuellt lite terränginslag - alternativt har vi tolkat kartan fel och börjat orientera. Vi var inte helt säkra på hur den var ritad. Som tur är så är banan snitslad på torsdag. Själv ska jag inte vara med och springa, utan jag ska tydligen vara speaker (?). Varför ska man vara så bredkäftad? =)

7/6 Tillbaks till verkligheten!

LivetPosted by Andreas Strand Mon, June 07, 2010 11:20:48

Idag ska jag gå till jobbet igen, för första gången på över 6 månader. Visst är det med dubbla känslor, man kan inte leva drömlivet hela tiden eller? Samtidigt som det ska bli superskoj att äntligen få träffa alla underbara arbetskamrater. Vardagen är kanske inte bara grå får man hoppas. =)

I helgen var vi i Ullbergsträsk och fiskade, varje år - första helgen i juni. En helg som vanligt är fantastisk och ngt man längtar till. Det blev gäddfiske, öldrickande, båtåkande, grillande och vedeldad bastu. Bilden ovan är tagen strax innan 23:00 på kvällen, när vi bastar. Solen lyser och livet är underbart! Inte så dåligt om du frågar mig...

Resebloggen

LivetPosted by Andreas Strand Fri, February 26, 2010 20:32:35
Här kan ni följa min och Fredriks resa genom Asien under 3 månader. Kommer inte skriva ngt här under tiden.

http://asien2010.caadis.se/

Hoppas ni har det lika bra som jag.

16/2 Broken column

LivetPosted by Andreas Strand Wed, February 17, 2010 00:34:44
Fick inte tag i alla statyerna, men jag fick chansen att träffa en mysig och trevlig familj som hade en staty i sitt vardagsrum. Hade ringt på några gånger tidigare, men ingen var hemma. Denna gången var alla samlade. Yngsta medlemmen Una visade sig vara en riktig linslus. =)


19/1 Långpromenad

LivetPosted by Andreas Strand Tue, January 19, 2010 22:38:37
Tog en härlig lång tur idag och fick en hel del bilder, orkade dock bara göra fiskebilderna. Är lite för trött för att se om dom blir bra i svartvitt eller bra över huvud taget. Jag lägger till två bilder idag som jag orkade göra. Men inspirationen till de andra 200 bilderna är lite borflugen. Hoppas hitta den igen snart.

Livets dryck, kaffe!

LivetPosted by Andreas Strand Tue, January 12, 2010 16:49:46


Next »